Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Oplossingen > Weblogin-module

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

TENTAMENS BEHEREN EN AFNEMEN VIA INTERNET

In samenwerking met IBKI / Stichting STEM ontwikkelde Toko bv de weblogin-module, een beveiligde internetsite die een gedeelte van de functionaliteiten van Egel Docent, Egel Beheer en Egel Student integreert, zodat het tentamenverkeer geheel op afstand gereguleerd kan worden.

De weblogin-module is vanaf iedere computer met internetverbinding te bereiken. Geregistreerde beheerders en docenten melden zich aan met hun e-mailadres en ontvangen op dat adres een tijdelijk wachtwoord. Met dat wachtwoord loggen zij vervolgens in op de website. Daar hebben zij toegang tot een overzicht van beschikbare tentamens en tentamenresultaten, die vervolgens gedownload of afgedrukt kunnen worden. Daarnaast kunnen zij kandidaatgegevens, klassen en roosters aanmaken, importeren en beheren. Beheerders kunnen bovendien wijzigingen doorvoeren in de gegevens van scholen en docenten.

Kandidaten die door een docent of beheerder zijn ingevoerd, kunnen zich via een aparte URL aanmelden en ontvangen dan een tijdelijk wachtwoord per e-mail. Met behulp van dat wachtwoord kunnen zij vervolgens via dezelfde URL een tentamen afleggen. De tentamenresultaten worden automatisch opgeslagen in de Vragenbank.

Deze technologie kan ook worden ingezet in beveiligde tentamenopstellingen, waarbij extra maatregelen dienen te worden genomen ter voorkoming van fraude.

De functionaliteit en vormgeving van de weblogin-module kan worden aangepast aan de wensen van de opleidingsinstelling.

Neem contact op met Toko bv voor meer informatie over een weblogin-module op maat.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap