Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Producten > Egel 5.0 > Egel Vraagtypen

EGEL VRAAGTYPEN

DE VRAAGTYPEN VAN EGEL 5.0

Egel 5.0 ondersteunt verschillende vraagtypen. Sommige daarvan zijn alleen geschikt voor het gebruik in computertentamens.

» De Meerkeuzevraag is een gesloten vraag met twee of meer (zelf in te stellen) antwoordmogelijkheden.

» De Long-Menuvraag is een speciaal door Toko bv ontwikkeld dynamisch vraagtype, waarbij de kandidaat al typende antwoordmogelijkheden aangeboden krijgt die qua klank en uiterlijk overeenkomen met zijn invoer. Typt de kandidaat een fout antwoord in, dan zal de juiste antwoordmogelijkheid waarschijnlijk niet worden getoond. Op die manier wordt de gokkans aanmerkelijk verkleind. De Woordenlijst met antwoordmogelijkheden kan door de docent per vraag worden ingesteld.

» Met de door Toko bv ontwikkelde Dynamische Vragenreeks kan een mondeling tentamen worden nagebootst. Het door de kandidaat gekozen antwoord op een vraag bepaalt welke vraag hij vervolgens voorgeschoteld krijgt. De kandidaat kan toch nog punten behalen voor juiste beantwoorde vervolgvragen, indien hij de eerste vraag onjuist heeft beantwoord.

» Bij de Open vraag typt de kandidaat zelf het antwoord in. Met behulp van een spraakmodule kan de kandidaat ook worden gevraagd het antwoord in te spreken. Voor het nakijken van open vragen is altijd een docent nodig. Met het programma Egel Nakijken is dit een fluitje van een cent.

Aan een vraag kunnen afbeeldingen, audio- en videofragmenten worden toegevoegd. Per vraagelement kan één multimedia-object worden ingevoegd.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap