Home   |   Contact
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Oplossingen > VOLT

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

VRAGENBANK OPLEIDINGEN ELEKTROTECHNIEK

Speciaal voor opleidingen in de elektrotechniekbranche ontwikkelde Toko bv de Vragenbank Opleidingen Elektrotechniek (kortweg VOLT). Deze online Vragenbank biedt toegang tot duizenden zorgvuldig geselecteerde items die kunnen worden gebruikt in Egel-toetsen binnen opleidingen elektrotechniek. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internettoegang...

De Vragenbank Opleidingen Elektrotechniek combineert de belangrijkste functies van de Egel toetssoftware in één overzichtelijke webmodule. Kandidaten en roosters toevoegen, examens plannen en afnemen en resultaten bekijken doet u allemaal online. U hoeft geen andere software op uw computer te installeren dan een browser. Hiermee wordt het beheren van toetsen met Egel nog eenvoudiger en flexibeler.

De Vragenbank bevat inmiddels meer dan 2500 items elektrotechniek. Ook uw eigen content kan gemakkelijk aan de Vragenbank worden toegevoegd. Via VOLT kunt u online kandidaatgegevens toevoegen of wijzigen en examens inroosteren.

Toetsen worden via het internet afgenomen. U kunt instellen dat een toets uitsluitend vanaf een opgegeven locatie kan worden afgenomen, bijvoorbeeld een locatie binnen het gebouw van de onderwijsinstelling. De examensupervisor heeft toegang tot het unieke VOLT dashboard waarop in één oogopslag te zien is welke kandidaten aangemeld zijn en welke toets zij afleggen. Zo kan fraude gemakkelijk worden tegengegaan.

De toetsresultaten van multiple-choice-toetsen zijn meteen na afloop van de toets beschikbaar en kunnen desgewenst direct aan de kandidaat worden getoond.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap