Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Producten > Egel 5.0 > Toetsen met Egel > Tentamens afnemen

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

TOETSEN MET EGEL

TENTAMENS AFNEMEN

Een Egel-Tentamen kan op verschillende manieren worden afgenomen. In een computertentamenzaal dient op alle computers het programma Egel Student te draaien. Via het lokale netwerk hebben de computers toegang tot de Vragenbank. U stelt van tevoren in Egel Student in welk tentamen moet worden afgenomen. Het is mogelijk om alle kandidaten exact tegelijk te laten starten, maar ook om elke computer aan een specifieke kandidaat toe te wijzen.

Met behulp van de functie Roosters kan ook in de Vragenbank worden opgeslagen welke kandidaat welk Tentamen wanneer mag maken. Als de kandidaat inlogt, verschijnt er een keuzescherm met de Tentamens die hij op dat moment kan selecteren.

Via het instellen van opstartparameters in Egel Student zijn alle verschillende opstartmogelijkheden in te stellen. Dit wordt nog gemakkelijker wanneer u gebruikt maakt van smartcards. Hiervoor is wel aanvullende hardware nodig.

Vanzelfsprekend kan een Egel Tentamen ook op papier worden uitgedraaid, hetzij in geval van nood, hetzij omdat u de voorkeur geeft aan het afnemen van een tentamen op de ouderwetse manier. Zodra u een Tentamen heeft aangemaakt, start u de module Egel Beheer. Daar vindt u een exporteerfunctie die het Tentamen naar Microsoft Word stuurt. In Word loopt u het Tentamen nog eens goed door op spel- en opmaakfouten en vervolgens zendt u het naar de printer.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap