Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Oplossingen > Spraakmodule

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

LAAT EGEL UW VRAGEN VOORLEZEN

Sinds versie 4.0 beschikt Egel over een ingebouwde spraakmodule. Hiermee kunt u uw computertoetsen extra toegankelijk maken voor visueel gehandicapten. Wanneer u de optie "spraakuitvoer" in een tentamen hebt ingeschakeld, verschijnt tijdens het tentamen naast elk vraagelement een icoon in de vorm van een oor. Wanneer de kandidaat dit aanklikt, wordt het betreffende vraagelement automatisch voorgelezen.

Standaard wordt de spraakmodule met een stem van Microsoft geleverd, maar tegen een meerprijs kunnen wij een geavanceerd stemmenpakket leveren met kwalitatief hoogwaardige stemmen in diverse talen.

Ook het invoeren van spraak in Egel Student is mogelijk. Wanneer deze optie is ingeschakeld, zullen open vragen worden voorzien van een eenvoudige opname-interface, waarmee de kandidaat zijn antwoord kan inspreken via een microfoon. Deze optie is bij uitstek geschikt voor het toetsen van spreekvaardigheid. De invoer van de kandidaat wordt opgeslagen in de Vragenbank en kan naderhand met een speciale nakijkmodule worden nagekeken door de docent.

Op dit moment is de spraakmodule alleen beschikbaar in de standaardversie van Egel Student.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap