Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Organisatie > Naam

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

WAAR STAAT TOKO VOOR?

Een toko (Maleis voor winkel) is een oosterse winkel, waarin kant-en-klare oosterse gerechten zoals bami en nasi goreng zijn te verkrijgen, maar vooral ook een grote diversiteit aan ingrediënten hiervoor en andere producten uit Oost- en Zuidoost-Azië.

De letters TOKO in de naam van het bedrijf Toko bv staan voor TOetsing Kwaliteit Onderwijs. Drie sleutelbegrippen in onze doelstelling.

Toetsing kan op twee niveaus worden uitgelegd: allereerst richt Toko bv zich voornamelijk op het ontwikkelen van software voor het elektronisch afnemen van toetsen. Daarnaast wordt met het inzetten van deze software ook de kwaliteit van onderwijs getoetst.

Kwaliteit staat bij Toko bv hoog in het vaandel: enerzijds besteden wij grote aandacht en zorg aan het ontwikkelen van producten die werken, anderzijds leveren onze producten een bijdrage aan het verhogen van de kwaliteit van onderwijs.

Het Onderwijs is van meet af aan het voornaamste werkveld geweest van Toko bv. De door ons ontwikkelde software en handwaretoepassingen lenen zich echter ook uitstekend in andere sectoren, zoals de zorg en het bedrijfsleven.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap