Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Oplossingen > Landelijke Itembank Techniek

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

LANDELIJKE ITEMBANK TECHNIEK

In samenwerking met een aantal ROC's lanceerde Toko bv op 1 februari 2008 de voorlopige versie van de eerste landelijke Itembank voor Techniek. Het doel is om te komen tot een landelijke Itembank, waarin de volgende onderdelen bereikbaar zijn voor docenten van technische opleidingen vanuit het gehele land: Elektrotechniek, Installatietechniek en Werktuigbouw. Met behulp van deze Itembank kunnen docenten vanaf iedere willekeurige werkplek vragen invoeren en beheren, toetsen samenstellen en lokaal uitdraaien, en studenten toegang geven. Dankzij de 400 Megabit-verbinding van Toko bv zijn performance-problemen niet te verwachten.

Samen met een aantal ROC's ontwikkelde Toko begin dit jaar de blauwdruk voor deze landelijke Itembank. Omdat Toko al bij aanvang van het project de beschikking had over alle noodzakelijke ingrediënten, liet de technische realisatie niet lang op zich wachten.
Voorlopig zal de Itembank Techniek via de website van Toko te benaderen zijn, bij wijze van pilot. Na een evaluatieperiode zal de Itembank worden opgenomen in het dienstenpakket van Toko bv.

Gebruikers van de Itembank Elektrotechniek kunnen hier inloggen op de betreffende sectie van de Itembank.

Als u gebruik maakt van applicaties via onze Terminal Server, dient u op uw werkplek uw firewall zo in te stellen, dat poort 3389 openstaat. Neem bij twijfel of onduidelijkheid hierover contact op met uw netwerk- of systeembeheerder, of met Toko bv voor verdere ondersteuning.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap