Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Producten > Egel 5.0 > Egel Student > Egel Student (standaardversie)

EGEL STUDENT

EGEL STUDENT (STANDAARDVERSIE)

In de standaardversie van Egel Student krijgt de kandidaat de vragen aangeboden in de volgorde die in het tentamen is vastgelegd. De kandidaat kan met behulp van de navigatiebalk en navigatietoetsen onderin, en via het overzichtscherm tussen de vragen navigeren. Rechts onderin ziet de kandidaat hoeveel tijd hij nog over heeft. Afhankelijk van het vraagtype beantwoordt de kandidaat een vraag door een alternatief aan te klikken en/of een antwoord in te typen, of door een gebied in een hotspot-afbeelding aan te klikken. Met de optionele spraakmodule kunnen ook vragen worden voorgelezen en antwoorden worden ingesproken.

Aan elk vraagelement (vraagstam en alternatieven) kan een afbeelding, video- of geluidsfragment worden gekoppeld. De kandidaat activeert deze fragmenten door op de betreffende knop te klikken.

Aan het einde van de toets kan de kandidaat (indien dit is ingesteld) meteen zijn cijfer te zien krijgen. Bovendien kan hij het tentamen nog eens doorlopen en commentaar geven op de vragen.

EGEL STUDENT HTML-VERSIE

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap