Home   |   Contact   |   Log in
Toko bv - Toetsing Kwaliteit Onderwijs

U bent hier: Home > Doelgroep

Ga direct naar Egel

Bent u Egel-gebruiker?

Ga naar de » inlogpagina voor meer opties.

WAT KAN TOKO BV VOOR U BETEKENEN?

De oprichters van Toko bv stonden bij de geboorte van Egel aan de wieg van het elektronisch toetstijdperk. Sindsdien heeft Toko bv zich ingezet om het toetspakket Egel te vervolmaken en aan te passen aan de wensen van een steeds breder wordende doelgroep.

In eerste instantie gericht op het onderwijs binnen een universitaire faculteit, heeft Egel in de loop der jaren aftrek gevonden onder uiteenlopende onderwijsinstituten, zoals regionale opleidingscentra, rijinstructeurscentra en postdoctorale medische opleidingen. Daarnaast heeft Egel zich ook geschikt getoond voor implementatie op niet-onderwijsgerelateerde instellingen, waar wel regelmatig (intern) toetsen worden afgenomen. Daarbij stelt iedere nieuwe organisatie Toko voor nieuwe uitdagingen: wat zijn de specifieke kenmerken van de organisatie, hoe vaak wordt er getoetst en met hoeveel tegelijk, welk type stof, welke vraagtypen zijn geschikt, welke faciliteiten zijn voorhanden en welke graad van beveiliging is gewenst? Voor al deze vragen zoeken wij naar de beste oplossing.

Sommige van de door ons ontwikkelde 'oplossingen' blijken naderhand uitstekend geschikt voor toepassingen die geheel buiten het onderwijs liggen, zoals de door ons ontwikkelde spraakherkenning via de PDA. Toko is dus van steeds meer markten thuis.

Copyright © Toko bv 1999-2016. Huis te Landelaan 294, 2283SP Rijswijk.
Home   |   Sitemap